ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ

  • Νέα Συνεργασία -

O Δρ Νικολόπουλος στο Institute of Life.Ύστερα από 5 χρόνια άριστης συνεργασίας με το Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών, ο Γιώργος Νικολόπουλος αποτελεί πλέον μέλος της επιστημονικής ομάδας που λειτουργεί και διαχειρίζεται τη νέα, υπερσύγχρονη μονάδα εξωσωματικής του ΙΑΣΩ, «Institute of Life».

Πρόκειται για μια μονάδα πρότυπο που λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, με όραμα να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για ζευγάρια που θέλουν να γίνουν γονείς στην Ελλάδα και σ’ όλη την Ευρώπη.

Οι εγκαταστάσεις της είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, άνετους χώρους κι ένα καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα που εξασφαλίζει άριστες εργαστηριακές συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εμβρυολόγοι διεθνούς κύρους, όπως η Gloria Calderon και ο ερευνητής εμβρυολόγος, Nuno Costa Borges, μιλούν για την πιο σύγχρονη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Νικολόπουλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών -και ιδιαίτερα τον Επιστημονικό Διευθυντή Δρ Βασίλειο Αθανασίου και την εμβρυολόγο Μαρία Σακελλαρίου- για την εποικοδομητική κι επιτυχή συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα μαζί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΧΡΗΣΙΜΑ
NEWS LETTER
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ