Τηλ. Επικοινωνίας:2106998080 - 27210-80150 - 6974441212
Διεύθυνση:Β. Σοφίας 124Β - 5ος, Στάση Mετρό Αμπελόκηποι

ΝΕΑΟ Δρ Νικολόπουλος Στο Μητέρα

31/01/2021

Ύστερα από 17 χρόνια στο ΙΑΣΩ, στο λαπαροσκοπικό τμήμα από το 2009, στη μονάδα εξωσωματικής από το 2015 και ως μέλος του τμήματος κολποσκοπήσεων από το 2006, ο Δρ Νικολόπουλος ανοίγει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του, αποδεχόμενος την εξαιρετικά τιμητική πρόταση του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ για αποκλειστική συνεργασία. Η ένταξη του γιατρού στο Μητέρα, που ανήκει στον όμιλο Υγεία, τον μεγαλύτερο ιατρικό όμιλο της χώρας, περιλαμβάνει και συνεργασία με τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF.

Ο Γιώργος Νικολόπουλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ανθρώπους του ΙΑΣΩ για την εποικοδομητική κι επιτυχή συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα μαζί τους, πάντοτε σε εξαιρετικό κλίμα σεβασμού και εκτίμησης. Η συνεργασία του με το ΜΗΤΕΡΑ, δίπλα σε κορυφαίους επιστήμονες, εγκαινιάζεται με την πεποίθηση ότι θα εκπληρωθούν σημαντικοί στόχοι που συνδέονται με προσφορά και στήριξη των ανθρώπων σε ζητήματα υγείας, αλλά και τη συνεισφορά του στο συναρπαστικό ταξίδι που έχει προορισμό το πιο πολύτιμο δώρο: τον ερχομό ενός νέου ανθρώπου στη ζωή.

https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2021/06/logo-1.png
Ο Γιατρός

O Δρ Νικολόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με το μαιευτήριο Μητέρα και τη νέα μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF. Παράλληλα έχει την ευθύνη του ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital, στην πόλη ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ

    Copyright © 2021 GeorgeNikolopoulos.gr. Built By CHA

    bt_bb_section_top_section_coverage_image