Τηλ. Επικοινωνίας:2106998080 - 27210-80150 - 6974441212
Διεύθυνση:Β. Σοφίας 124Β - 5ος, Στάση Mετρό Αμπελόκηποι

Το Ιατρείο Γυναικολογίας και Αναπαραγωγής είναι πλήρως στελεχωμένο και καλύπτει κάθε ανάγκη, όποτε και αν προκύψει.

Όπως είναι γνωστό, στη χώρα μας οι έγκυες γυναίκες μπορούν να επιλέξουν οι ίδιες το μαιευτήρα τους. Η αποκλειστική σχέση μαζί του καλλιεργεί εμπιστοσύνη και δημιουργεί ένα κλίμα σιγουριάς και ασφάλειας. Ωστόσο, κάθε σύστημα έχει τις αδυναμίες του. Εν προκειμένω, ζευγάρια που περιμένουν τοκετό σε περιόδους διακοπών συχνά ανησυχούν μήπως ο γιατρός τους δεν είναι διαθέσιμος: “Αν χρειαστεί να αναλάβει κάποιος άλλος γιατρός που δεν τον γνωρίζουμε, θα έχουμε την ίδια φροντίδα;”

Πρόκειται για μια εύλογη ανησυχία, όμως υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί. Αντίληψή μου είναι ότι η σύσταση μικρών ομάδων από γιατρούς που συνεργάζονται μεταξύ τους μπορεί να απαντήσει αποτελεσματικά στο συγκεκριμένο πρόβλημα και, γενικότερα, σε περιστατικά με έκτακτο χαρακτήρα.

Γνωρίζοντας, εκτός από το γιατρό της, και την ομάδα του, η ασθενής αισθάνεται σιγουριά σε κάθε περίπτωση. Για παράδειγμα, αν μία εγκυμοσύνη αναμένεται σε περίοδο κατά την οποία ο μαιευτήρας της ίσως απουσιάζει, η έγκυος ξέρει ότι ένας άλλος γιατρός τον οποίο ήδη γνωρίζει, της είναι οικείος και του έχει εμπιστοσύνη θα πραγματοποιήσει με ασφάλεια τον τοκετό της.

Λειτουργώντας σε αυτό το πλαίσιο, από το 2004 που επέστρεψα στην Ελλάδα μοιράζομαι τον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τον συνάδελφό μου, Κωνσταντίνο Κοχιαδάκη. Έχουμε την ίδια εκπαίδευση, τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης των μαιευτικών και γυναικολογικών περιστατικών και συνεργαζόμαστε στην πλειοψηφία των χειρουργείων μας.

Στο Ιατρείο Γυναικολογίας και Αναπαραγωγής υιοθετούμε αυτή τη συνεργατική πρακτική για την κάλυψη έκτακτων αναγκών. Ιδιαίτερα στα μαιευτικά περιστατικά, οι γιατροί που το στελεχώνουμε λειτουργούμε ως μία ομάδα και ο ένας αναπληρώνει τον άλλον σε περίπτωση απουσίας του. Συνεργαζόμαστε με την ίδια μαία, την κυρία Περιβολάρη, και την ίδια νοσηλεύτρια, την κυρία Χριστοπούλου, οι οποίες συμπληρώνουν τη στελέχωση του Ιατρείου.

Έτσι, η έγκυος γυναίκα έχει το λιγότερο δυνατό στρες, αφού συνεχίζει να έρχεται σε επαφή με τους ίδιους ανθρώπους, επισκέπτεται τον ίδιο χώρο, το ίδιο ιατρείο και την αναλαμβάνει ένας γιατρός τον οποίο ήδη έχει γνωρίσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ο οποίος με αντικαθιστά εφόσον υπάρξει ανάγκη.

 

 

 

https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2021/06/logo-1.png
Ο Γιατρός

O Δρ Νικολόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με το μαιευτήριο Μητέρα και τη νέα μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF. Παράλληλα έχει την ευθύνη του ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital, στην πόλη ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ

    Copyright © 2021 GeorgeNikolopoulos.gr. Built By CHA

    bt_bb_section_top_section_coverage_image