Τηλ. Επικοινωνίας:2106998080 - 27210-80150 - 6974441212
Διεύθυνση:Β. Σοφίας 124Β - 5ος, Στάση Mετρό Αμπελόκηποι

ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία γονιμότητας που έχει δώσει την ευκαιρία σε εκατομμύρια ζευγάρια να δημιουργήσουν την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τη γονιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2023/09/shutterstock_136597046.jpg

Η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία γονιμότητας που έχει δώσει την ευκαιρία σε εκατομμύρια ζευγάρια να δημιουργήσουν την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τη γονιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2021/06/g.nikolopoulos3.png

O Δρ Νικολόπουλος είναι μέλος των Ευρωπαϊκής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ESHRE), της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ESGE), της Ένωσης Κολποσκόπων Μεγάλης Βρετανίας (BSCCP), της Ένωσης Αναπαραγωγικής υγείας και Οικογενειακού προγραμματισμού Μεγάλης Βρετανίας (DFFP), της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής καθώς και του Ιατρικού Συλλόγου Μεγάλης Βρετανίας (GMC).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

✔ Εξειδίκευση: O Δρ Νικολόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με το μαιευτήριο Μητέρα και τη νέα μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF. Παράλληλα έχει την ευθύνη του ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital, στην Καλαμάτα.

✔ Ειλικρίνεια: Αναλυτική εξήγηση όλης της διαδικασίας και όλων των επιλογών που έχετε, με ρεαλιστικά ποσοστά επιτυχίας ανάλογα με την περίπτωση.

✔ Ενσυναίσθηση: Ο γιατρός και το προσωπικό μας θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδρομής, με πολύ γρήγορη ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη σας.

✔ Εξατομικευμένη Φροντίδα: Το πλάνο της θεραπείας σας διαμορφώνεται λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες και συνθήκες, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

1. Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2. Συμβουλευτική Συνεδρία

Επιλέξτε ανάμεσα σε μία δια ζώσης ή online συνεδρία κατά την οποία ο γιατρός θα προχωρήσει στη λήψη ιστορικού.

3. Εξατομικευμένο Πλάνο

Στη συνέχεια, θα δημιουργήσουμε έναν συνολικό σχεδιασμό θεραπείας , σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

4. Το ταξίδι ξεκινά

Ξεκινήστε το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι έχετε μια αφοσιωμένη ομάδα που σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα.

Κλείστε Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία

Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Νικολόπουλος εντός 24 ωρών!

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

  Η φροντίδα που λάβαμε, από τον Δρ. Νικολόπουλο ήταν εξαιρετική. Μας εξήγησε υπομονετικά κάθε βήμα της διαδικασίας και απάντησε στις αμέτρητες ερωτήσεις μας με ευγένεια και κατανόηση. Σήμερα, κρατάμε στην αγκαλιά μας το πιο πολύτιμο δώρο, μια απόδειξη της αφοσίωσης και της εμπειρίας του γιατρού μας. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες!

  -Έλενα & Πέτρος

  https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2023/09/shutterstock_76297324.jpg

  Καθ’όλη τη διάρκεια της θεραπείας ο κύριος Νικολόπουλος και η ομάδα του ήταν δίπλα μου. Τηλεφωνικά ή μέσω email, ήταν γρήγοροι στο να απαντήσουν, παρέχοντάς μου όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν. Το ταξίδι είχε τις δυσκολίες του, αλλά η αφοσίωση της ομάδας με έκανε να νιώθω ασφαλής. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ!

  -Μελίσσα

  https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2021/06/logo-1.png
  Ο Γιατρός

  O Δρ Νικολόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με το μαιευτήριο Μητέρα και τη νέα μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF. Παράλληλα έχει την ευθύνη του ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital, στην πόλη ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

  Newsletter
  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ

   Copyright © 2021 GeorgeNikolopoulos.gr. Built By CHA

   bt_bb_section_top_section_coverage_image