ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / Νέα συνεργασία με το City Hospital στην Καλαμάτα

  • City - IVF - Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Καλαμάτα - Μεσσηνία - Υγεία IVF - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή -

Ο Γιώργος Νικολόπουλος ξεκινά συνεργασία με το City Hospital στην Καλαμάτα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του νέου ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης που θα λειτουργεί εντός της πρότυπης ιδιωτικής κλινικής.

Ο Γιώργος Νικολόπουλος έχει ενταχθεί από τον Φεβρουάριο του 2021 στο δυναμικό του ομίλου Υγεία και τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Μητέρα IVF. Από το καλοκαίρι, μετονομαζόμενη σε Υγεία IVF, η μονάδα θα λειτουργεί σε ξεχωριστές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις δίπλα στο μαιευτήριο Μητέρα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη Μονάδα Εξωσωματικής στην Ελλάδα.

Η νέα συνεργασία με το City Hospital αξιοποιεί την εκτεταμένη εμπειρία του κυρίου Νικολόπουλου στο πεδίο της αναπαραγωγικής ιατρικής και τη σύνδεση με τη νέα μονάδα Υγεία IVF.

Το ιατρείο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital εστιάζει στη διερεύνηση της υπογονιμότητας, προτείνοντας βέλτιστες μεθόδους εξατομικευμένης αντιμετώπισης κατά περίπτωση. Αντικείμενό του, η παροχή βοήθειας σε υπογόνιμα ζευγάρια από τη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή. Προσωπικό όραμα του Γιώργου Νικολόπουλου και των ανθρώπων του City Hospital είναι η συνεισφορά στην εκπλήρωση του πιο ανθρώπινου ονείρου που μοιράζεται ένα ζευγάρι: τον ερχομό ενός νέου ανθρώπου, του δικού τους παιδιού, στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Κλινική City Hospital είναι ένα ένα σύγχρονο πρότυπο ιδιωτικό κέντρο υγειονομικής περίθαλψης. Αποτελεί σημείο αναφοράς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που συνιστούν ποιοτική και εξειδικευμένη περίθαλψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΧΡΗΣΙΜΑ
NEWS LETTER
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ