Τηλ. Επικοινωνίας:2106998080 - 27210-80150 - 6974441212
Διεύθυνση:Β. Σοφίας 124Β - 5ος, Στάση Mετρό Αμπελόκηποι

ΝΕΑΝέα συνεργασία με το City Hospital στην Καλαμάτα

18/03/2021

Ο Γιώργος Νικολόπουλος ξεκινά συνεργασία με το City Hospital στην Καλαμάτα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του νέου ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης που θα λειτουργεί εντός της πρότυπης ιδιωτικής κλινικής.

Ο Γιώργος Νικολόπουλος έχει ενταχθεί από τον Φεβρουάριο του 2021 στο δυναμικό του ομίλου Υγεία και τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Μητέρα IVF. Από το καλοκαίρι, μετονομαζόμενη σε Υγεία IVF, η μονάδα θα λειτουργεί σε ξεχωριστές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις δίπλα στο μαιευτήριο Μητέρα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη Μονάδα Εξωσωματικής στην Ελλάδα.

Η νέα συνεργασία με το City Hospital αξιοποιεί την εκτεταμένη εμπειρία του κυρίου Νικολόπουλου στο πεδίο της αναπαραγωγικής ιατρικής και τη σύνδεση με τη νέα μονάδα Υγεία IVF.

Το ιατρείο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital εστιάζει στη διερεύνηση της υπογονιμότητας, προτείνοντας βέλτιστες μεθόδους εξατομικευμένης αντιμετώπισης κατά περίπτωση. Αντικείμενό του, η παροχή βοήθειας σε υπογόνιμα ζευγάρια από τη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή. Προσωπικό όραμα του Γιώργου Νικολόπουλου και των ανθρώπων του City Hospital είναι η συνεισφορά στην εκπλήρωση του πιο ανθρώπινου ονείρου που μοιράζεται ένα ζευγάρι: τον ερχομό ενός νέου ανθρώπου, του δικού τους παιδιού, στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Κλινική City Hospital είναι ένα ένα σύγχρονο πρότυπο ιδιωτικό κέντρο υγειονομικής περίθαλψης. Αποτελεί σημείο αναφοράς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που συνιστούν ποιοτική και εξειδικευμένη περίθαλψη.

https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2021/06/logo-1.png
Ο Γιατρός

O Δρ Νικολόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με το μαιευτήριο Μητέρα και τη νέα μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF. Παράλληλα έχει την ευθύνη του ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital, στην πόλη ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ

    Copyright © 2021 GeorgeNikolopoulos.gr. Built By CHA

    bt_bb_section_top_section_coverage_image