Τηλ. Επικοινωνίας:2106998080 - 27210-80150 - 6974441212
Διεύθυνση:Β. Σοφίας 124Β - 5ος, Στάση Mετρό Αμπελόκηποι

ΝΕΑΥγεία IVF: Δίνουμε ζωή στα όνειρά σας

03/01/2022

Το ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, η μεγαλύτερη και τεχνολογικά πιο προηγμένη μονάδα στην Ευρώπη, λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2022.

Είμαι περήφανος και χαρούμενος που αποτελώ ενεργό μέλος αυτού του κορυφαίου οργανισμού, ως γιατρός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και ως ιδρυτικό στέλεχος.
Το ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις διαδέχεται τη μονάδα IVF του Μητέρα, που επί 35 χρόνια προσέφερε κορυφαίες υπηρεσίες με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στο πεδίο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Δημιουργήθηκε υπό την ομπρέλα του Ομίλου Υγεία, με τη συνένωση τριών μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Μητέρα IVF, Εμβρυογένεσις και Έμβρυο Art) και τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων του κλάδου.
To ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις είναι η μεγαλύτερη και πιο προηγμένη μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη.
Όραμά μας είναι να παρέχουμε σε νέα ζευγάρια την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί. Υπηρετούμε την αποστολή μας με γνώση, ζήλο, υπευθυνότητα και ανθρωπιά, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις state of the art εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της νέας μας μονάδας.
Το ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις λειτουργεί δίπλα στο νοσοκομείο Υγεία, στην οδό Φλέμινγκ 15.
https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2021/06/logo-1.png
Ο Γιατρός

O Δρ Νικολόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με το μαιευτήριο Μητέρα και τη νέα μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF. Παράλληλα έχει την ευθύνη του ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital, στην πόλη ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ

    Copyright © 2021 GeorgeNikolopoulos.gr. Built By CHA

    bt_bb_section_top_section_coverage_image