Τηλ. Επικοινωνίας:2106998080 - 27210-80150 - 6974441212
Διεύθυνση:Β. Σοφίας 124Β - 5ος, Στάση Mετρό Αμπελόκηποι

ΝΕΑAPPS ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ

02/08/2015

Από τις εφαρμογές που έχετε στο smartphone ή το tablet σας, πόσες είναι αυτές που στα αλήθεια χρησιμοποιείτε;

Ο μέσος χρήστης έχει εγκατεστημένες από 50 έως 70 εφαρμογές, εκ των οποίων, σύμφωνα με τις στατιστικές, ανοίγει λιγότερες από 10 σε τακτική βάση – ουσιαστικά, μόνον όσες καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες του. Ακολουθούν 4 apps για τα οποία αξίζει να πατήσετε «install», καθώς προτείνουν λύσεις σε χρηστικά προβλήματα ή παρέχουν εκπαίδευση σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Period Tracker Lite

period_tracker_lite

Προβλέπει την ημέρα έναρξης της επόμενης περιόδου σας. Η χρήση του είναι απλή: κάθε μήνα, στην έναρξη της περιόδου, πιέζετε ένα κουμπί και το Period tracker καταγράφει τη διάρκεια του κύκλου σας με βάση τη μέση διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών, προβλέποντας την ημέρα που θα εμφανιστεί η επόμενη περίοδος. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες για τις γόνιμες ημέρες σας. Παρεμπιπτόντως, για μία «desktop» εκδοχή υπολογιστή γονιμότητας, μπορείτε να πιέσετε και εδώ:

MyPill

myPill

Σας υπενθυμίζει καθημερινά τη λήψη του αντισυλληπτικού χαπιού, ενώ διακόπτει τις υπενθυμίσεις του κατά τις ημέρες της περιόδου σας. Απεικονίζει τις ημέρες που απομένουν έως τη λήψη του τελευταίου χαπιού και δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον ημέρες λήψης για να αναβάλετε την επόμενη περίοδό σας – για το τελευταίο, θα πρέπει να έχετε τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου σας.

Tictic

tictic

Θέλετε να φέρετε το παιδί σας σε επαφή με μια ξένη γλώσσα από νωρίς, χωρίς να του δημιουργήσετε την αίσθηση της υποχρέωσης; Το Tictic περιλαμβάνει ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο με ήχο και κινούμενα σχέδια, εικονογραφώντας πάνω από 400 λέξεις σε διάφορες γλώσσες.

Grokker

Grokker

Πρόκειται για ένα δίκτυο παραγωγής video από ειδικούς σε θέματα διατροφής, γυμναστικής και γιόγκα. Μέρος του περιεχομένου του προσφέρεται δωρεάν στο YouTube, ενώ τα «premium» video διατίθενται σε συνδρομητικά πακέτα. Το ίδιο μοντέλο χρέωσης ισχύει και για την εφαρμογή τού Grokker, που επίσης προσφέρει video για όλα τα επίπεδα εκμάθησης, αλλά και για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων (για παράδειγμα, «γιόγκα για τον πόνο της μέσης» ή «τα μυστικά της μαγειρικής χωρίς γλουτένη»).

https://georgenikolopoulos.gr/wp-content/uploads/2021/06/logo-1.png
Ο Γιατρός

O Δρ Νικολόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με το μαιευτήριο Μητέρα και τη νέα μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF. Παράλληλα έχει την ευθύνη του ιατρείου Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο City Hospital, στην πόλη ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ

    Copyright © 2021 GeorgeNikolopoulos.gr. Built By CHA

    bt_bb_section_top_section_coverage_image